Nieuwsbrief februari 2014
15/02/2014

Soerens Archief
Het Soerens Archief is een plaats waar u beeld, geluid en artikelen vindt uit de rijke historie van Laag-Soeren. Neem snel een kijkje op onze website of op  www.facebook.com/Soerensarchief.

Laag-Soeren, dorp met een rijke geschiedenis
Op 17 november kwam het boek van Aris Blankenspoor met veel historische foto’s en verhalen over Laag-Soeren uit. Het boek is in te zien in het Soerens Archief of te bestellen bij Aris zelf.

Nieuwe Koningsboom
Half januari heeft de gemeente een nieuwe Koningslinde gepland op het plein voor ’t Sprengenhus. Wij hopen dat deze boom in het voorjaar het plein een mooi groen aanzicht geeft.

Noteer alvast in uw agenda:
Maandag 7 april 2014: Algemene Leden Vergadering Soerens Belang in ‘t Sprengenhus. Aanvang 20.00 uur. Eind maart ontvangt u de agenda. Heeft u een onderwerp voor de vergadering? Meldt u via e-mail of bij onze secretaris Herman Lubberding.

(Palm)Pasen
12 april: Palmpasen             19 april: Paasvuur

Op 21 en 22 maart organiseert het Oranjefonds wederom ‘NLdoet’. Weet u een leuke klus om aan te melden?

Sport u al in ’t Sprengenhus? Zumba op donderdagavond, Volleybal op dinsdagavond, Gym of Yoga? Kijk voor de mogelijkheden op http://www.laag-soeren.nl/sprengenhus

OPROEP NIEUWE BESTUURSLEDEN
Met de voorjaarsvergadering zijn 4 van de 5 bestuursleden niet meer verkiesbaar!
Geef u op en help het dorp een handje met een bestuursfunctie bij Soerens Belang. U bent dan ongeveer 1x per maand een ochtend in overleg met collega bestuurders. Wilt u niet jarenlang op deze stoel zitten? Tijdens de voorjaarsvergadering kunnen de leden de termijn van bijvoorbeeld 1, 2 of maximaal 3 jaar bepalen. Dan komen we allemaal aan de beurt en blijft het leuk.